• Haal- & Brengservice voor uw brommobiel
  • Groot Brommobiel Onderdelen Magazijn
  • Eigen, Vakkundige brommobiel werkplaats

De brommobiel

De brommobiel is sinds 1995 een bekend gezicht in het Nederlandse straatbeeld. Het is een gemotoriseerd voertuig met beperkte snelheid en 4 wielen. Bij de introductie van de 45 km auto mocht deze nog op het fietspad rijden. Nu kunnen we ons dat niet meer voorstellen. Lang heeft het ook niet geduurd, want de brommobiel was veel te breed voor het fietspad wat tot gevaarlijke situaties leidde.

Tegenwoordig zijn de brommobielen uitgerust met alle luxe die een gewone personenauto ook heeft. Denk hierbij aan stuurbekrachtiging, airconditioning, Multimedia met achteruitrijcamera, EPS (Easy Park System) en milieubewuste motoren zoals de Lombardini DCI.

Bebro en de brommobiel

Bebro was er in 1995 als eerste bij om de brommobiel in Nederland te introduceren. Als Chatenet dealer was de Stella een zeer populair model in de late jaren ’90. Later liet de Bebro Chatenet los om ook andere merken te gaan verkopen zoals de Ligier en Microcar. Sinds 2020 is Bebro officieel dealer geworden van de Ligiergroup, die de merken Ligier en Microcar onder zich heeft.

Brommobiel kopen

Wil je een brommobiel kopen dan ben je bij Bebro aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring kan u helpen om de juiste keuze te maken. Bekijk hieronder ons aanbod nieuwe modellen of voorraad (gebruikte) brommobielen:

Nieuwe modellen
Actueel aanbod brommobielen

Bezoekadres

Bebro Brommobielen
Drs. W. van Royenstraat 21
3871 AN HOEVELAKEN

0332580466
info@bebro.nl
KVK nummer: 32171901